Skip to content
Genbrug, tak

Genbrug, tak!

Fra redning af liv til rumfart, har opfindelsen af plast ændret vores verden. Men plastens bekvemmelighed resulterede også i en såkaldt smid væk-kultur. Overvej det faktum, at mange engangsprodukter lavet af plast, som for eksempel plastposer og madpakker, bruges i et par minutter, men har en potentiel levetid på hundreder af år.

Mange af de plastprodukter, som findes overalt i verden, har vores navn på dem.
Vi mener, at vores plast er vores ansvar, og vi har derfor forpligtet os til at fjerne det fra vores gader, floder og oceaner.

Vores vision fokuserer på at arbejde sammen for at sikre, at vores plast bliver genanvendt, genbrugt eller komposteret. Dette sikrer også, at plastikken forbliver i den cirkulære økonomi og ikke havner i naturen.

Se efter den NYE markering på alle vores forpakninger!

Who I'm Wall's helps

Sådan kan du genbruge din Frisko-forpakning

Hos Frisko tror vi på ærlighed og har derfor forpligtet os til at være fuldt transparente omkring vores forpakninger. Vi håber, at dette gør det lettere for dig, når du skal sortere vores forpakninger. Vi ved, at vi endnu ikke er perfekte. Vi arbejder så hårdt som muligt for, at reducere mængden af materiale som anvendes, og for at forpakningerne skal være genanvendelige. I mellemtiden håber vi, at denne vejledning hjælper. 

Træpinde, emballage og multipak

Alle vores multipak forpakninger med logoet ”Please Recycle” er genanvendelige. Sørg for, at du sorterer dem som papemballage. Vores plastforpakninger samles ind, og bør sorteres som plastemballage. Vores træpinde skal smides i bioaffald eller det almindelige husholdningsaffald. Desværre er pindene ikke egnede til hjemmekompost.

Isforpakninger

Vores isforpakninger, låg og tætningsmembran i plastik samles ind og bør sorteres som plast.

Viennetta, Cornetto og Calippo

Omslagspapiret fra Cornetto samt Viennetta forpakningen er endnu ikke genanvendelige. Disse bør sorteres som almindeligt husholdningsaffald. Vi arbejder på at finde en løsning, der bevarer kvaliteten af ​​vores is samtidigt som de krav vi har til vores forpakninger bliver opholdt. Derimod kan låget fra Cornetto og låget samt forpakningen fra Calippo, sorteres som papir.

Du kan finde mere information på din egen kommunes hjemmeside eller på borger.dk under affald. Du kan også læse meget om affaldssortering på Miljøstyrelsens hjemmeside her.