Skip to content

Om Magnum

I mere end 25 år har vi arbejdet på at skabe og perfektionere vores Magnum opskrift for hele tiden at gøre smagen af Magnum endnu mere sofistikeret og autentisk. En hvilken som helst Magnum giver dig en overdådig is-oplevelse af velsmag og delikat belgisk chokolade.

Magnum ønsker at inspirere og opmuntre mennesker til aktivt at forfølge og prioritere fornøjelse hver dag gennem fantastiske smagsoplevelse. I en verden fuld af ansvar tror Magnum på, at der er behov for at give slip og give ind i livets små fornøjelser. Med fokus på bæredygtighed skaber vi den perfekte balance mellem kvalitet og nydelse. Vores Rainforest Alliance certifikat sikrer, at alt kakao anvendt i Magnum kommer fra landbrug, der overholder Rainforest Alliance organisationens krav om bæredygtig produktion i lokalområderne til gengæld for investeringer i uddannelse og infrastruktur.

I sidste ende mener vi, at en dag uden nydelse er en dag tabt.

Vis mig
Smagsvarianter
( 32 produkter )

Hos Unilever er vi stolte af vores løfte til bæredygtighed samt dyrkningen af Rainforest Alliance certificerede kakaobønner fra Tanzania for to af vores produkter i vores Magnum portefølje. Markedssituationen for kakao i Tanzania har for nyligt ændret sig betydeligt, hvilket betyder, at vores leverandør ikke er i stand til at levere Rainforest Alliance certificerede kakaobønner fra Tanzania, som imødekommer vores behov. Dette betyder, at vi på nuværende tidspunkt vil indkøbe den mængde af kakao fra Rainforest Alliance certificerede landbrug, som svarer til den mængde, der bliver brugt i to af vores produkter i vores portefølje, som indeholder Rainforest Alliance certificerede bønner fra Tanzania. Vi forventer, at dette bliver løst snartest. Vi takker for din tålmodighed og forståelse, og vi vil naturligvis blive ved med at have et løfte til Rainforest Alliance. 

Hos Unilever er vi stolte af vores løfte til bæredygtighed samt dyrkningen af Rainforest Alliance Certificerede kakaobønner til vores Magnum portefølje. Når det kommer til opskriften på vores nye Magnum Brownie produkt så har det været muligt for os at sikre 60% Rainforest Alliance Certifirede kakaobønner som har været fuldstændig adskilt, mens de resterende 40% Rainforest Alliance Certifirede kakaobønner stammer fra mass balance ordningen. Vi arbejder på at opdatere informationen omkring dette på vores forpakning snarest. Vi værdsætter for din tålmodighed og forståelse og vi fortsætter vores forpligtelse til Rainforest Alliance Certificeringen. For yderligere detaljer om adskilte kakaobønner og mass balance ordningen besøg ra.org/mb.