Diskretionspolitik

Denne side administreres af eller på Unilever Danmark AS vegne, et foretagende i Unilever-koncernen (”Unilever”). Den opdateredes senest den  2009-01-23

Vi forpligter os til at beskytte dine personlige oplysninger. Vores diskretionspolitik beskriver hvilken type af information, som vi samler ind på siden, samt hvordan vi anvender og beskytter informationen. Her står også hvad du skal gøre, hvis du ikke ønsker at dine personlige oplysninger gemmes i forbindelse med et besøg på vores site, og hvordan du kan ændre information, som du allerede har givet os.

Politikken gælder kun denne site og ingen andre sites, som er linkede til dette site. Når du bruger vores site, samtykker du med, at dansk lov skal være gældende i alle spørgsmål, der kan opstå i forbindelse med dette sites anvendelse og indhold.

Sådan anvender vi dine oplysninger

Personoplysninger som du giver til os på dette site, kommer vi til at anvende i det ærinde, som oplysningerne blev givet. For eksempel for at deltage i en konkurrence, til at sende en vareprøve til dig, eller til at besvare din forespørgsel. Hvis der ikke spørges om andet på sitet, eller du ikke meddeler os andet, kan vi eller Unilever Danmarks AS datterselskaber anvende dine personoplysninger (sammen med anden information som vi har eller indhenter) til at sende information og/eller tilbud om vore varer og/eller tjenester til dig (som vi tror kan være af interesse for dig).

Vi kan også anvende oplysninger til formål som angives på det site, hvor du skriver dine personoplysninger ind – med mindre du meddeler, at du ikke ønsker dette.