Skip to content
75 ars

 

 

Hurra! Frisko fylder 75 år og det vil vi gerne fejre sammen med dig

Fra d.1 juni til d.31 august kan du være med i konkurrencen om at vinde en fødselsdagsfest til en værdi af 20.000 kr. eller en gerne flere af vores 260 ugentlige fødselsdagspræmier. Deltag ved at uploade din kvittering eller et billede af dit Frisko is-køb for minimum 75 kr. og udfyld felterne her på siden.

Unilever Danmark AS er dataansvarlig for behandlingen af a) personoplysninger  herunder navn, adresse og email, som vi indsamler om dig i forbindelse med gennemførelsen af konkurrencen og afsendelsen af præmien b) de personoplysninger, som vi indsamler om dig (din e-mail adresse) for at kunne sende vores tilbud og opdateringer til dig hvis du vælger at give dit samtykke til dette. Vi samarbejder med en tredjepart (MomentCPH A/S) for at gennemføre konkurrencen og vælge vindere og at behandle dine personoplysninger for at kunne sende vores nyhedsbrev, hvis du vælger at abonnere på vores nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet ved at klikke på "afmeld".

Venligst læs vores Meddelelse om beskyttelse af personoplysninger og Cookie-meddelelse for at forstå, hvordan vi bruger dine personoplysninger.

Captcha Image